2021 - UKK - Abiristeilyt

2021 #KERRANELÄMÄSSÄ

ABIRISTEILYJÄ 2021 EI JÄRJESTETÄ

Vallitseva koronapandemia ja sen mukana tuomat erilaiset kokoontumisrajoitukset sekä matkustusrajoitukset eivät tällä tietoa mahdollista Abiristeilyiden järjestämistä huhtikuussa 2021. Tämä tarkoittaa sitä, että Abiristeilyitä ei järjestetä tänä vuonna. Asiakkaiden, artistien ja tapahtumatiimimme turvallisuus ja terveys ovat meille tärkeintä. Tilanteen selvittäminen kaikille tapahtuman osapuolille on tällä hetkellä pääprioriteettinamme.

Abiristeilyt järjestetään taas vuonna 2022. Kiitämme jo etukäteen joustamisesta tässä haastavassa tilanteessa. Ihanat lukiolaiset, nyt mennään yhdessä vaikeiden aikojen yli ♥️

UKK – FAQ 2021

Vuoden 2021 palautuksiin liittyvissä asioissa voitte olla yhteydessä Lehtimäki Matkoihin puh. 020 750 9509 ma-pe 9-16 abiristeilyt@lehtimakigroup.fi.

ABIRISTEILYT 2021 PALAUTUKSET?

Lehtimäki Matkat ovat yhteydessä sähköpostitse kaikkiin yhteyshenkilöihin matkan varauksen tiimoilta ja rahat palautetaan matkan varanneille täysimääräisesti Lehtimäki Matkojen toimesta. Toimi sähköpostiin tulleiden ohjeiden mukaisesti. Kaikissa varauksiin liittyvissä asioissa yhteys Lehtimäki Matkat abiristeilyt@lehtimakigroup.fi, p. 020 7509 509.

EN OLE SAANUT VIELÄ PALAUTUSTA, VAIKKA TÄYTIN LOMAKKEEN?

Lehtimäki Matkat on käsitellyt jo valtaosan palautuksista, mutta vielä joku määrä on käsittelemättä. Valtaisan määrän vuoksi manuaalisesti käsiteltävien palautusten kanssa menee vielä hetki aikaa. Pahoittelemme viivettä ja päivitämme tänne tilannetta sitä myötä, kun palautukset edistyvät. Kiitos kärsivällisyydestä <3

MEIDÄN LUKIO HALUAA BAILATA YHDESSÄ ABIVUOTENA, MITÄ NYT?

Meillä on teille ratkaisu! Haluamme, että saatte lukionne kanssa parhaimmat lukion päätösbileet ja nyt se tehdään kesällä festareilla. Tarjoamme vain Abeille erikoishintaan festarilippuja kesän parhaille festareille. Nyt on mahdollisuus lähteä yhdessä abiporukan kanssa juhlimaan lukioajan päätöstä kesän festareille. Katso tarjous alta.

MITEN KÄY YHTEYSHENKILÖN FESTARILIPUN?

Edut ovat sidoksissa risteilyn toteutukseen, mutta haluamme silti palkita yhteyshenkilöt tehdystä työstä. Tarjoamme jokaisen lukion yhteyshenkilölle yhden festivaalilipun valitsemalleen festarilleen lomakkeen kautta. Lippua ei voi vaihtaa rahaksi eikä jo lähetettyä lippua vaihdeta lähetyksen jälkeen. Toivomme, toki että mainostatte Abiristeilyt 2022 matkaa lukionne toiselle vuosiluokalle. Ennakkovarauksia voi tehdä jo nyt.

OLEN OSTANUT BUSSI- TAI JUNALIPUT JO, MITEN TOIMIN?

Tapahtuman järjestäjä ei korvaa peruuntuneita matkakuluja. Olet saanut lippuvarauksen yhteydessä lipun peruutus- tai muutosehdot, katso ohjeet, muutosehdot ja yhteystiedot varaukseltasi.

Erikoishintaiset festariliput 2021 abelle

Tarjous kesän festarilipusta Himos Juhannukseen ja Solar Soundiin on päättynyt. Etu oli voimassa rajoitetun ajan.