info - Abiristeilyt

UKK – FAQ

Abiristeilyiden vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Lehtimäki Matkat. Jos ette löydä vastausta kysymyksiinne alla olevasta koonnista, voitte olla kaikissa varauksiin liittyvissä asioissa Lehtimäki Matkoihin puhelimitse 020 750 9509 ma-pe 9-16 tai sähköpostitse abiristeilyt@lehtimakigroup.fi.

MIKSI ABIRISTEILYITÄ EI JÄRJESTETÄ VUONNA 2021?

Vallitseva koronapandemia ja sen mukana tuomat erilaiset kokoontumisrajoitukset sekä matkustusrajoitukset eivät tällä tietoa mahdollista Abiristeilyiden järjestämistä huhtikuussa 2021. Tämä tarkoittaa sitä, että Abiristeilyitä ei järjestetä tänä vuonna. Asiakkaiden, artistien ja tapahtumatiimimme turvallisuus ja terveys ovat meille tärkeintä. Tilanteen selvittäminen kaikille tapahtuman osapuolille on tällä hetkellä pääprioriteettinamme.
Abiristeilyt järjestetään taas vuonna 2022. Kiitämme jo etukäteen joustamisesta tässä haastavassa tilanteessa. Ihanat lukiolaiset, nyt mennään yhdessä vaikeiden aikojen yli ♥️

MITEN TOIMIN HUHTIKUUN LIPPUJEN KANSSA?

Lehtimäki Matkat ovat yhteydessä sähköpostitse kaikkiin yhteyshenkilöihin matkan varauksen tiimoilta ja rahat palautetaan matkan varanneille täysimääräisesti Lehtimäki Matkojen toimesta. Toimi sähköpostiin tulleiden ohjeiden mukaisesti. Kaikissa varauksiin liittyvissä asioissa yhteys Lehtimäki Matkat abiristeilyt@lehtimakigroup.fi, p. 020 7509 509.

MEIDÄN LUKIO HALUAA BAILATA YHDESSÄ ABIVUOTENA, MITÄ NYT?

Meillä on teille ratkaisu! Haluamme, että saatte lukionne kanssa parhaimmat lukion päätösbileet ja nyt se tehdään kesällä festareilla. Tarjoamme vain Abeille erikoishintaan festarilippuja kesän parhaille festareille. Nyt on mahdollisuus lähteä yhdessä abiporukan kanssa juhlimaan lukioajan päätöstä kesän festareille.

Festarivaihtoehdot:
RMJ 24.-26.6.2021 (3 PÄIVÄÄ)
Himos Juhannus 24.-26.6.2021 (3 PÄIVÄÄ)
Solar Sound 23.-24.7.2021 (2 PÄIVÄÄ + 10€ ruokavoucher)

Tarjoamme liput Abiristeilyt lipun varanneille hintaan 89€/festarilippu/hlö/koko festarin aika.
www.tiketti.fi/tarjous -sivuille tulee syöttää koodi: ABI, jolloin pääset ostamaan erikoishintaiset festariliput.

MITEN KÄY YHTEYSHENKILÖN FESTARILIPUN?

Edut ovat sidoksissa risteilyn toteutukseen, mutta haluamme silti palkita yhteyshenkilöt tehdystä työstä. Tarjoamme jokaisen lukion yhteyshenkilölle yhden festivaalilipun valitsemalleen festarilleen lomakkeen kautta. Lippua ei voi vaihtaa rahaksi eikä jo lähetettyä lippua vaihdeta lähetyksen jälkeen. Toivomme, toki että mainostatte Abiristeilyt 2022 matkaa lukionne toiselle vuosiluokalle. Ennakkovarauksia voi tehdä jo nyt.

OLEN OSTANUT BUSSI- TAI JUNALIPUT JO, MITEN TOIMIN?

Tapahtuman järjestäjä ei korvaa peruuntuneita matkakuluja. Olet saanut lippuvarauksen yhteydessä lipun peruutus- tai muutosehdot, katso ohjeet, muutosehdot ja yhteystiedot varaukseltasi.

MILTÄ ABIRISTEILYT 2022 NÄYTTÄÄ?

Helmikuussa 2022 Abiristeilyillä juhlitaan isommin kuin koskaan. Meille tärkeintä on artistien, asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus ja kiinnitämme tähän erityistä huomiota. Matkat ja paikat ovat nyt ennakkovarauksessa.

ABIRISTEILYT LÄHDÖT 2022
Huiman suosion saavuttaneet Abiristeilyt Stockholm paketit:

• to 10.2.
• pe 11.2.
• to 17.2.
• pe 18.2.
• Lähtösatamana Helsinki
• Reitti: Helsinki – Tukholma – Helsinki, päivä Tukholmassa
Klassikot ja aina parhaat lukiovuoden päätösbileet tarjoavat Abiristeilyt 22h bileristeilyt, jotka suuntaavat Helsingistä Tallinnaan
• to 10.2.
• to 17.2.
• Lähtösatama Helsinki
• Reitti: Helsinki – Tallinna – Helsinki, sis. maihinnousu
Ennakkovarauksessa myös Turun lähdöt
• to 10.2.
• Lähtösatama Turku
• Reitti: Turku – Tukholma – Turku, ei maihinnousua

Lähtöjen päivämäärien toteutus vahvistetaan kevään 2021 aikana. Jokaiseen ennakkovarauksen tehneeseen lukioon ollaan yhteydessä matkatoimiston puolesta. Lähtöpäivät määräytyvät varattujen lähtöjen suosion mukaan. Nyt on vielä mahdollisuus vaikuttaa lähtöihin.

Miten voin varata Abiristeilyn? Voinko varata matkan yksin?

Suosittelemme ensisijaisesti tekemään yhteisen ryhmävarauksen kaikille lukionne abeille. Tämä mahdollistaa lukiollenne yhteisen ruokailuajan ja helpottaa hytteihin sijoittelussa. Abiristeilylle on kuitenkin mahdollista varata myös yksittäin paikkoja. Kummassakin tapauksessa voitte tehdä varauksen ennakkovarauslomakkeella, jonka jälkeen Lehtimäki Matkat käsittelee varauksenne ja lähettää teille sähköpostiin varausvahvistuksen. Suosittelemme ottamaan matkavakuutuksen. 

Milloin Abiristeilyt maksetaan?

Ennakkomaksu maksetaan risteilyä edeltävänä keväänä. Myöhemmin ilmoittautuneilla maksu n. 2vk sisällä varauksesta. Loppumaksu maksetaan risteilyä edeltävänä syksynä. Saatte ohjeet maksun suorittamiseen varauksen tehneeltä yhteyshenkilöltä.

Miten voin peruuttaa matkani?

Matkan peruuttaminen tapahtuu varauksen tehneen yhteyshenkilön kautta kuten matkan tilaaminenkin. Yhteyshenkilö ilmoittaa peruutuksen Lehtimäki Matkoille. Huomioi peruutusehdoissa olevat peruutuskulut. Suosittelemme ottamaan matkavakuutuksen.

Mikä on Abiristeilyn ikäraja?

Abiristeilyn ikäraja on 18-vuotta. Jos joku varauksenne abeista ei ole risteilyn alkaessa täyttänyt 18-vuotta, olettehan yhteydessä Lehtimäki Matkoihin varauksen tehtyänne. Alle 18-vuotiaalla tulee olla huoltaja mukana ja risteilylle tultaessa tulee olla laivayhtiön alaikäisen matkustuslupalomake täytettynä

Voivatko abeja satamaan tuovat bussit parkkeerata laivalle risteilyn ajaksi?

Busseja ei voi ottaa mukaan risteilylle vaan ne pitää parkkeerata satamaan. Henkilöautolla satamaan tuloa tulisi välttää. Busseille voitte tiedustella mahdollisia bussipaikkoja suoraan Lehtimäki Matkoilta varauksenne tehtyä.

Maksaako bussikuljettajat saman hinnan kuin abit?

Jos bussikuljettajat haluavat lähteä mukaan risteilylle, he maksavat saman hinnan kuin abit.

Saako laivan myymälästä lähtöiltana alkoholijuomia?

Alkoholijuomien myynti tapahtuu myymälästä vasta paluupäivänä. Väkevien alkoholien myynti tapahtuu huomioiden Suomen tullilainsäädäntö eli 20v tuonti ikäraja.

Myydäänkö laivalla nuuskaa?

Nuuskaa myydään ainoastaan Päivä Tukholmassa -risteilyllä Ruotsin aluevesillä.

Onko laivalle mentäessä turvatarkastusta?

Kyllä on. Tarkastuksessa tarkistetaan matkalaukut / reput ja alkoholijuomat kuten myöskin avonaiset virvoitusjuomapullot takavarikoidaan. Myöskin kaikki teräaseet, leikkiaseet, metalli/avainketjut ym. takavarikoidaan. 

Käykö laivalla pankkikortit ja Visa Electron?

Laivalla maksuvälineenä kelpuutetaan käteisen lisäksi yleisimmät luottokortit sekä suomalainen pankkikortti. VISA – Electron sillä varauksella, että yhteys toimii

Minkä matkustusasiakirjan tarvitsen risteilylle mukaan?

Tallinnaan matkustaessa tarvitset poliisiviranomaisen myöntämän voimassa olevan passin tai kuvallisen henkilökortin. Tukholmaan matkustaessa Suomen kansalaisilta ei vaadita passia. Kaikkien matkustajien on kuitenkin pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä voimassa olevalla kuvallisella henkilötodistuksella. Lisätietoja matkustusasiakirjoihin liittyen löydätte laivayhtiöiden nettisivuilta: Viking Line ja Tallink Silja Line

Mistä voi kysyä laivalle jääneitä tavaroita?

Löytötavarat laivalta toimitetaan risteilyn jälkeen Suomen Löytötavarapalvelulle. Yhteystiedot löydätte laivayhtiöiden nettisivuilta: Tallink Silja Line  ja Viking Line  

Huom. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

TIETOSUOJA

EU:n tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation, GDPR) soveltaminen alkaa 25.5.2018 ja samalla se korvaa nykyisen henkilötietolain. Olemme päivittäneet Nelonen Media Live Oy:n tietosuojakäytännön vastaamaan EU:n päivitettyä tietosuoja-asetusta. Tietojesi käsittelytapa pysyy ennallaan, mutta nyt näet entistä helpommin, mitä tietoja keräämme sinusta ja miten käytämme ja tallennamme tietojasi.

Olemme sitoutuneita pitämään meille antamasi henkilötiedot turvassa ja kunnioitamme oikeuksiasi omien tietojesi hallintaan. Tämä pitää sisällään myös suoramarkkinoinnin, kuten uutiskirjeet. Säilytämme varausten asiakastiedot 3 vuotta sopimussuhteen takia, jonka jälkeen yksilöivät tiedot tyhjennetään.

Tutustu rekisteripitäjän tietosuojaselosteeseen tästä linkistä. Oheisen linkin kautta pääset tietosuojaselosteeseemme, jossa kerromme, miten ja missä tarkoituksessa käsittelemme saamiamme henkilötietoja.

Tietosuoja-asetus GDPR tulee voimaan 25.5.2018 kaikissa Euroopan unionin jäsenmaissa. Asetus antaa uusia toimintavaatimuksia henkilötietojen käsittelylle ja säilyttämiselle.