info - Abiristeilyt

ABIRISTEILYT 2021 SIIRTYVÄT HUHTIKUULLE 

Vallitsevan tilanteen vuoksi Abiristeilyt siirtyvät huhtikuulle 2021. Yleisön, artistien ja tapahtumatiimimme terveys ja turvallisuus on meille tärkeintä. Haluamme varmistaa, että kaikki te abiturientit pysytte keväällä terveinä kirjoituksia varten, emmekä halua riskeerata kenenkään valmistumista. Tästä syystä katsomme, että on vastuullisempaa järjestää Abiristeilyt kirjoitusten jälkeen. Risteilyt siirtyvät alla oleviin ajankohtiin.

UUDET PÄIVÄT JA LÄHDÖT

Abiristeilyt Tukholma-paketit 🇸🇪
TORSTAI 11.2. LÄHTÖ SIIRTYY ↘️
UUSI LÄHTÖPÄIVÄ ON TORSTAI 8.4.2021
🛳️ Viking Line M/S Gabriella
🎵⚡ Elastinen, Kube, Cledos ja William

PERJANTAI 12.2. LÄHTÖ SIIRTYY ↘️
UUSI LÄHTÖPÄIVÄ ON LAUANTAI 10.4.2021
🛳️ Viking Line M/S Gabriella
🎵⚡ SANNI, Gettomasa, William ja F

Abiristeilyt 22h -bileristeilyt 🎉
TORSTAI 11.2. JA LAUANTAI 13.2. LÄHDÖT SIIRTYVÄT ↘️
UUSI LÄHTÖPÄIVÄ ON TORSTAI 15.4.2021
🛳️ Tallink Silja Europa
🎵⚡ SANNI, Gettomasa, William ja Mega-Ertsi

UKK – FAQ

Abiristeilyiden vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Lehtimäki Matkat. Jos ette löydä vastausta kysymyksiinne alla olevasta koonnista, voitte olla kaikissa varauksiin liittyvissä asioissa Lehtimäki Matkoihin puhelimitse 020 750 9509 ma-pe 9-16 tai sähköpostitse abiristeilyt@lehtimakigroup.fi 

MITEN TOIMIN HELMIKUUN LIPPUJEN KANSSA?

Jos haluat juhlia huhtikuussa Abiristeilyillä, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Tulet saamaan uuden vahvistuksen sähköpostiisi uusilla lähtötiedoilla Lehtimäki Matkoilta parin viikon sisällä. Huomioithan, että ohjelmaan, aikatauluun ja laivoihin saattaa tulla muutoksia. Mikäli haluat peruuttaa jo varatun matkasi, rahat palautetaan sinulle täysimääräisesti Lehtimäki Matkojen toimesta. Hae palautus 30.11.2020 mennessä. Vahvistamme laivojen aikataulut lähiaikoina. Kaikissa varauksiin liittyvissä asioissa yhteys Lehtimäki Matkat abiristeilyt@lehtimakigroup.fi, p. 020 7509 509.

VOINKO VAIHTAA RISTEILYN TOISELLE ABIRISTEILYT-LÄHDÖLLE?

Voit, mikäli tilaa on. Matkat ja/tai hyttiluokat ovat erihintaisia, joten se tulee huomioida muutosta tehtäessä. Muutoksesta voi tulla lisäkuluja. Lisäksi kaikista muutoksista tulee 12€ palvelumaksu matkanjärjestäjän toimesta. Kaikissa varauksiin liittyvissä asioissa yhteys Lehtimäki Matkat abiristeilyt@lehtimakigroup.fi, p. 020 7509 509.

MILTÄ ABIRISTEILYT 2021 HUHTIKUU NÄYTTÄÄ?

Huhtikuussa Abiristeilyillä juhlitaan isommin kuin koskaan. Meille tärkeintä on artistien, asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus ja kiinnitämme tähän erityistä huomiota. Ohjelma on nyt julki jokaiselle lähdölle.

Abiristeilyt Stockholm torstai 8.4.2021 Viking Line M/S Gabriella

Elastinen, Kube, Cledos ja William

Abiristeilyt Stockholm lauantai 10.4.2021 Viking Line M/S Gabriella

SANNI, Gettomasa, William ja F

Abiristeilyt 22h -bileristeilyt torstai 15.4.2021 Tallink Silja Europa

SANNI, Gettomasa, William ja Mega-Ertsi

Huom. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

HALUAN SITTENKIN LÄHTEÄ HUHTIKUUN ABIRISTEILYILLE, MITEN TOIMIN?

Toimi nopeasti! Paikkoja lähdöille on erittäin rajoitetusti. Ennakkovarauksen voit tehdä suoraan ennakkovarauslomakkeella tai olemalla yhteydessä Lehtimäki Matkoihin abiristeilyt@lehtimakigroup.fi, p.020 7509 509.

MITÄ JOS ABIRISTEILYITÄ EI VOI JÄRJESTÄÄ HUHTIKUUSSAKAAN?

Mikäli risteilyjä ei järjestettäisi 2021, rahat palautetaan asiakkaille. Seuraamme tilannetta tiiviisti. Tarkemmat ohjeet päivitetään nettisivuille, mikäli risteilyjä ei järjestettäisi 2021.

OLEN OSTANUT BUSSI- TAI JUNALIPUT JO, MITEN TOIMIN?

Tapahtuman järjestäjä ei korvaa peruuntuneita matkakuluja. Olet saanut lippuvarauksen yhteydessä lipun peruutus- tai muutosehdot, katso ohjeet, muutosehdot ja yhteystiedot varaukseltasi.

Miten voin varata Abiristeilyn? Voinko varata matkan yksin?

Suosittelemme ensisijaisesti tekemään yhteisen ryhmävarauksen kaikille lukionne abeille. Tämä mahdollistaa lukiollenne yhteisen ruokailuajan ja helpottaa hytteihin sijoittelussa. Abiristeilylle on kuitenkin mahdollista varata myös yksittäin paikkoja. Kummassakin tapauksessa voitte tehdä varauksen ennakkovarauslomakkeella, jonka jälkeen Lehtimäki Matkat käsittelee varauksenne ja lähettää teille sähköpostiin varausvahvistuksen. Suosittelemme ottamaan matkavakuutuksen. 

Milloin Abiristeilyt maksetaan?

Ennakkomaksu maksetaan risteilyä edeltävänä keväänä. Myöhemmin ilmoittautuneilla maksu n. 2vk sisällä varauksesta. Loppumaksu maksetaan risteilyä edeltävänä syksynä. Saatte ohjeet maksun suorittamiseen varauksen tehneeltä yhteyshenkilöltä. 
 

Miten voin peruuttaa matkani?

Matkan peruuttaminen tapahtuu varauksen tehneen yhteyshenkilön kautta kuten matkan tilaaminenkin. Yhteyshenkilö ilmoittaa peruutuksen Lehtimäki Matkoille. Huomioi peruutusehdoissa olevat peruutuskulut. Suosittelemme ottamaan matkavakuutuksen.

Mikä on Abiristeilyn ikäraja?

Abiristeilyn ikäraja on 18-vuotta. Jos joku varauksenne abeista ei ole risteilyn alkaessa täyttänyt 18-vuotta, olettehan yhteydessä Lehtimäki Matkoihin varauksen tehtyänne. Alle 18-vuotiaalla tulee olla huoltaja mukana ja risteilylle tultaessa tulee olla laivayhtiön alaikäisen matkustuslupalomake täytettynä.
 

Voivatko abeja satamaan tuovat bussit parkkeerata laivalle risteilyn ajaksi?

Busseja ei voi ottaa mukaan risteilylle vaan ne pitää parkkeerata satamaan. Henkilöautolla satamaan tuloa tulisi välttää. Busseille voitte tiedustella mahdollisia bussipaikkoja suoraan Lehtimäki Matkoilta varauksenne tehtyä.

Maksaako bussikuljettajat saman hinnan kuin abit?

Jos bussikuljettajat haluavat lähteä mukaan risteilylle, he maksavat saman hinnan kuin abit. 
 

Saako laivan myymälästä lähtöiltana alkoholijuomia?

Alkoholijuomien myynti tapahtuu myymälästä vasta paluupäivänä. Väkevien alkoholien myynti tapahtuu huomioiden Suomen tullilainsäädäntö eli 20v tuonti ikäraja.

Myydäänkö laivalla nuuskaa?

Nuuskaa myydään ainoastaan Päivä Tukholmassa -risteilyllä Ruotsin aluevesillä.

Onko laivalle mentäessä turvatarkastusta?

Kyllä on. Tarkastuksessa tarkistetaan matkalaukut / reput ja alkoholijuomat kuten myöskin avonaiset virvoitusjuomapullot takavarikoidaan. Myöskin kaikki teräaseet, leikkiaseet, metalli/avainketjut ym. takavarikoidaan. 

Käykö laivalla pankkikortit ja Visa Electron?

Laivalla maksuvälineenä kelpuutetaan käteisen lisäksi yleisimmät luottokortit sekä suomalainen pankkikortti. VISA – Electron sillä varauksella, että yhteys toimii.
 

Minkä matkustusasiakirjan tarvitsen risteilylle mukaan?

Tallinnaan matkustaessa tarvitset poliisiviranomaisen myöntämän voimassa olevan passin tai kuvallisen henkilökortin. Tukholmaan matkustaessa Suomen kansalaisilta ei vaadita passia. Kaikkien matkustajien on kuitenkin pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä voimassa olevalla kuvallisella henkilötodistuksella. Lisätietoja matkustusasiakirjoihin liittyen löydätte laivayhtiöiden nettisivuilta: Viking Line ja Tallink Silja Line

Mistä voi kysyä laivalle jääneitä tavaroita?

Löytötavarat laivalta toimitetaan risteilyn jälkeen Suomen Löytötavarapalvelulle. Yhteystiedot löydätte laivayhtiöiden nettisivuilta: Tallink Silja Line  ja Viking Line  

Abiristeilyt 2020 yhteyshenkilön festariliput:

Suomen hallitus on linjannut, että kaikki suuret, yli 500 hengen yleisötapahtumat kielletään Suomessa ainakin heinäkuun loppuun asti. Tämän linjauksen vuoksi olemme päättäneet siirtää kaikki vuoden 2020 Abiristeilyiden yhteyshenkilöiden etuliput vuodelle 2021. Olemme tehneet päätöksen vallitsevan tilanteen vuoksi ja selkeyttääksemme viestintäämme teidän suuntaan.

Vuoden 2021 festivaalien etuliput on nyt lähetetty pohjautuen teidän ilmoittamiin tapahtuma valintoihin. Huomioithan, että lippuja ei valitettavasti voida muuttaa rahaksi, sillä ne luokitellaan etulipuiksi. Jos et ole saanut etulippuasi vielä, olethan yhteydessä meihin risteilyt@nelonenmedia.fi.

HYVÄ TIETÄÄ

 • Abiristeilyillä deejiit pitävät bileet käynnissä tauotta lähes koko risteilyn ajan, joten menoa riittää läpi yön! Laivasta löytyy myös rauhallisempia alueita, jossa saat nauttia rennosta tunnelmasta yhdessä kavereidesi kanssa.
 • Pidä huolta ystävistäsi! Jos kaverisi turnauskestävyys ehtyy, niin ole hieno ihminen ja saata hänet hyttiin lepäämään.
 • Abiristeilyille on järjestäjän video- ja valokuvaajia. Mikäli et halua tulla tallennetuksi, kerrothan siitä kuvaajalle. Kuvia saatetaan käyttää Nelonen Media Live Oy:n markkinointitarkoituksiin.
 • Laivan infopiste palvelee koko risteilyn ajan ja sieltä saat vastauksen kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.
 • Ota riittävästi rahaa mukaan, jotta palvelu laivalla sujuu sutjakkaammin – laivalla on pankkiautomaatti. Pankki- ja luottokortit käyvät maksuvälineinä, mutta Visa Electronin toimivuudessa voi olla merellä katkoja.
 • Abiristeilyt omistava Nelonen Media Live Oy vastaa tapahtuman järjestämisestä.
 • Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lehtimäki Matkat ja risteilyyn sovelletaan valmismatkalakia sekä risteilyiden sivuillamme mainittuihin ehtoihin.
 • Laivatoiminnoista vastaa Tallink Silja Oy sekä Viking Line Oy ja laivamatkan osalta noudatetaan Tallink Silja Oy:n ja Viking Line Oy:n kuljetusehtoja.
 • Abiristeily-lähdön peruuntuessa sääolosuhteiden, palon, haaksirikon, sodan tai muun pakottavan syyn vuoksi, järjestäjien vastuu rajoittuu tiketin hintaan.
 • Muistathan tarkistaa, että sinulla on matkustamista varten tarvittavat matkustusasiakirjat voimassa ja mukana matkalle lähtiessä. Lisätietoja: Poliisin ja Rajavartiolaitoksen sivuilta
 • Suosittelemme ottamaan matkavakuutuksen.

Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin.

Laivalle EI saa tuoda

 • Alkoholijuomat sekä avatut virvoitusjuomat
 • Kaikki yli 0,33 l suuremmat virvoitusjuomat ja mehupurkit
 • Kaikki muu ruoka paitsi pienet suolaiset (sämpylät, sipsit, keksit tms.)
 • Jätä kaikki ylimääräinen kotiin. (Kuten teräaseet, pitkät ketjut ja kaikki muu turha..)

TIETOSUOJA

EU:n tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation, GDPR) soveltaminen alkaa 25.5.2018 ja samalla se korvaa nykyisen henkilötietolain. Olemme päivittäneet Nelonen Media Live Oy:n tietosuojakäytännön vastaamaan EU:n päivitettyä tietosuoja-asetusta. Tietojesi käsittelytapa pysyy ennallaan, mutta nyt näet entistä helpommin, mitä tietoja keräämme sinusta ja miten käytämme ja tallennamme tietojasi.

Olemme sitoutuneita pitämään meille antamasi henkilötiedot turvassa ja kunnioitamme oikeuksiasi omien tietojesi hallintaan. Tämä pitää sisällään myös suoramarkkinoinnin, kuten uutiskirjeet. Säilytämme varausten asiakastiedot 3 vuotta sopimussuhteen takia, jonka jälkeen yksilöivät tiedot tyhjennetään.

Tutustu rekisteripitäjän tietosuojaselosteeseen tästä linkistä. Oheisen linkin kautta pääset tietosuojaselosteeseemme, jossa kerromme, miten ja missä tarkoituksessa käsittelemme saamiamme henkilötietoja.

Tietosuoja-asetus GDPR tulee voimaan 25.5.2018 kaikissa Euroopan unionin jäsenmaissa. Asetus antaa uusia toimintavaatimuksia henkilötietojen käsittelylle ja säilyttämiselle.