info - Abiristeilyt

UKK – FAQ 2022

2022 Abiristeilyiden vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Elämysmatkat. Jos ette löydä vastausta kysymyksiinne alla olevasta koonnista, voitte olla kaikissa 2022 varauksiin liittyvissä asioissa yhteydessä Elämysmatkoihin puhelimitse 09 2510 2097 tai sähköpostitse abiristeilyt@elamysgroup.com.

ONKO ABIRISTEILYT 2022 MYYNNISSÄ?

Kyllä, vuoden 2022 myynti on käynnissä! Täytä varauslomake täältä.

MILTÄ ABIRISTEILYT 2022 NÄYTTÄÄ?

Helmikuussa 2022 Abiristeilyillä juhlitaan isommin kuin koskaan. Meille tärkeintä on artistien, asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus ja kiinnitämme tähän erityistä huomiota. Matkat ja paikat ovat nyt myynnissä.

ABIRISTEILYT LÄHDÖT 2022
Huiman suosion saavuttaneet Abiristeilyt Stockholm paketit:

• pe 11.2.
• pe 18.2.
• Lähtösatamana Helsinki
• Reitti: Helsinki – Tukholma – Helsinki, päivä Tukholmassa
Klassikot ja aina parhaat lukiovuoden päätösbileet tarjoavat Abiristeilyt 22h bileristeilyt, jotka suuntaavat Helsingistä Tallinnaan
• to 17.2.
• Lähtösatama Helsinki
• Reitti: Helsinki – Tallinna – Helsinki, sis. maihinnousu

Lähtöjen päivämäärien toteutus vahvistetaan alkusyksystä 2021. Jokaiseen ennakkovarauksen tehneeseen lukioon ollaan yhteydessä matkatoimiston puolesta. Lähtöpäivät määräytyvät varattujen lähtöjen suosion mukaan. Nyt on vielä mahdollisuus vaikuttaa lähtöihin.

Miten voin varata Abiristeilyn? Voinko varata matkan yksin?

Suosittelemme ensisijaisesti tekemään yhteisen ryhmävarauksen kaikille lukionne abeille. Tämä mahdollistaa lukiollenne yhteisen ruokailuajan ja helpottaa hytteihin sijoittelussa. Abiristeilylle on kuitenkin mahdollista varata myös yksittäin paikkoja. Kummassakin tapauksessa voitte tehdä varauksen ennakkovarauslomakkeella, jonka jälkeen Elämysmatkat käsittelee varauksenne ja lähettää teille sähköpostiin varausvahvistuksen. Suosittelemme ottamaan matkavakuutuksen. 

Milloin Abiristeilyt maksetaan?

Ennakkomaksu maksetaan risteilyä edeltävänä keväänä. Myöhemmin ilmoittautuneilla maksu n. 2vk sisällä varauksesta. Loppumaksu maksetaan risteilyä edeltävänä syksynä. Saatte ohjeet maksun suorittamiseen varauksen tehneeltä yhteyshenkilöltä.

Miten voin peruuttaa matkani?

Matkan peruuttaminen tapahtuu varauksen tehneen yhteyshenkilön kautta kuten matkan tilaaminenkin. Yhteyshenkilö ilmoittaa peruutuksen Elämysmatkoille. Huomioi peruutusehdoissa olevat peruutuskulut. Suosittelemme ottamaan matkavakuutuksen. 

Katso

  • Abiristeilyt Stockholm 2022 matka- ja peruutusehdot täältä.
  • Abiristeilyt 22h partycruise 2022 matka- ja peruutusehdot täältä.

Mikä on Abiristeilyn ikäraja?

Abiristeilyn ikäraja on 18-vuotta. Jos joku varauksenne abeista ei ole risteilyn alkaessa täyttänyt 18-vuotta, olettehan yhteydessä Elämysmatkoihin varauksen tehtyänne. Alle 18-vuotiaalla tulee olla huoltaja mukana ja risteilylle tultaessa tulee olla laivayhtiön alaikäisen matkustuslupalomake täytettynä

Voivatko abeja satamaan tuovat bussit parkkeerata laivalle risteilyn ajaksi?

Busseja ei voi ottaa mukaan risteilylle vaan ne pitää parkkeerata satamaan. Henkilöautolla satamaan tuloa tulisi välttää. Busseille voitte tiedustella mahdollisia bussipaikkoja suoraan Elämysmatkoilta varauksenne tehtyä.

Maksaako bussikuljettajat saman hinnan kuin abit?

Jos bussikuljettajat haluavat lähteä mukaan risteilylle, he maksavat saman hinnan kuin abit.

Saako laivan myymälästä lähtöiltana alkoholijuomia?

Alkoholijuomien myynti tapahtuu myymälästä vasta paluupäivänä. Väkevien alkoholien myynti tapahtuu huomioiden Suomen tullilainsäädäntö eli 20v tuonti ikäraja.

Myydäänkö laivalla nuuskaa?

Nuuskaa myydään ainoastaan Päivä Tukholmassa -risteilyllä Ruotsin aluevesillä.

Onko laivalle mentäessä turvatarkastusta?

Kyllä on. Tarkastuksessa tarkistetaan matkalaukut / reput ja alkoholijuomat kuten myöskin avonaiset virvoitusjuomapullot takavarikoidaan. Myöskin kaikki teräaseet, leikkiaseet, metalli/avainketjut ym. takavarikoidaan. 

Käykö laivalla pankkikortit ja Visa Electron?

Laivalla maksuvälineenä kelpuutetaan käteisen lisäksi yleisimmät luottokortit sekä suomalainen pankkikortti. VISA – Electron sillä varauksella, että yhteys toimii

Minkä matkustusasiakirjan tarvitsen risteilylle mukaan?

Tallinnaan matkustaessa tarvitset poliisiviranomaisen myöntämän voimassa olevan passin tai kuvallisen henkilökortin. Tukholmaan matkustaessa Suomen kansalaisilta ei vaadita passia. Kaikkien matkustajien on kuitenkin pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä voimassa olevalla kuvallisella henkilötodistuksella. Lisätietoja matkustusasiakirjoihin liittyen löydätte laivayhtiöiden nettisivuilta: Viking Line ja Tallink Silja Line

Mistä voi kysyä laivalle jääneitä tavaroita?

Löytötavarat laivalta toimitetaan risteilyn jälkeen Suomen Löytötavarapalvelulle. Yhteystiedot löydätte laivayhtiöiden nettisivuilta: Tallink Silja Line  ja Viking Line  

Huom. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

2021 PALAUTUKSET

2021 Abiristeilyt palautuksiin liittyvissä asioissa voitte olla yhteydessä Lehtimäki Matkoihin puh.020 750 9509 ma-pe 9-16 tai sähköpostitse abiristeilyt@lehtimakigroup.fi.

Lisätietoja 2021 UKK

MINULLA ON YHTEYSHENKILÖN FESTARILIPPU VUODEN 2021 FESTAREILLE, MITEN TOIMIN SEN KANSSA?

Sinun festarilippu löytyy sähköpostistasi. Valitun festivaalin nettisivuilla on ohjeet lippujen käytölle. Osassa festivaaleja on mahdollista siirtää lippu myös vuodelle 2022. Toimi ohjeiden mukaisesti.

TIETOSUOJA

EU:n tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation, GDPR) soveltaminen alkaa 25.5.2018 ja samalla se korvaa nykyisen henkilötietolain. Olemme päivittäneet Nelonen Media Live Oy:n tietosuojakäytännön vastaamaan EU:n päivitettyä tietosuoja-asetusta. Tietojesi käsittelytapa pysyy ennallaan, mutta nyt näet entistä helpommin, mitä tietoja keräämme sinusta ja miten käytämme ja tallennamme tietojasi.

Olemme sitoutuneita pitämään meille antamasi henkilötiedot turvassa ja kunnioitamme oikeuksiasi omien tietojesi hallintaan. Tämä pitää sisällään myös suoramarkkinoinnin, kuten uutiskirjeet. Säilytämme varausten asiakastiedot 3 vuotta sopimussuhteen takia, jonka jälkeen yksilöivät tiedot tyhjennetään.

Tutustu rekisteripitäjän tietosuojaselosteeseen tästä linkistä. Oheisen linkin kautta pääset tietosuojaselosteeseemme, jossa kerromme, miten ja missä tarkoituksessa käsittelemme saamiamme henkilötietoja.

Tietosuoja-asetus GDPR tulee voimaan 25.5.2018 kaikissa Euroopan unionin jäsenmaissa. Asetus antaa uusia toimintavaatimuksia henkilötietojen käsittelylle ja säilyttämiselle.